tiistai 25. elokuuta 2015

Miksi ihmeessä yksi ruokablogi lisää?

Ruokaohjelmia, ruokablogeja ja reseptisivustoja on jo pilvin pimein. Miksi siis tarvitaan yksi lisää?

Koska:
1) On kätevää, kun omat mielireseptit löytyvät samasta paikasta, ehkä paremmassa järjestyksessä kuin jo kovia kokeneessa ruutuvihossani
2) On myös helpompaa jakaa reseptejä kysyville, kun muistaa osoitteen, josta ne löytyvät
3) Lähes kaikki muualta löytämäni reseptit ovat sellaisia, joita joudun tuunaamaan

Tämä blogi on siis ensisijaisesti sähköinen keittokirjani, mutta olen iloinen, jos joku muukin ruokarajoitteinen saa siitä iloa. Osa resepteistä on kopioitu muualta, silloin saakoon kunnian se, jolle se kuuluu.

Pääosa resepteistä on gluteenittomia, vegaaneja ja sokerittomia. Ehkä jossain postauksessa kerron lähemmin, mistä tämä kombinaatio tulee. Osa on lisäksi soijattomia ja pähkinättömiä, koska sellaistakin yliherkkyyttä taloudestamme löytyy. Jos löytää hyvän ja kohtuullisen helpon reseptin, joka on näissä kaikissa asioissa -ton, se on aarre joka kannattaa säilöä sähköiseen arkistoon.

Kuvia blogiini ottaa pääasiassa valokuvaaja-mieheni. Jos seassa on heikkolaatuisempia otoksia, ne ovat omaa käsialaani ja otettu tilanteessa, jossa huonokin kuva on parempi kuin ei kuvaa lainkaan.

Tätä blogia on haudottu jo kauan. Nyt se viimein kuoriutuu.

2 kommenttia:

  1. Jee, tätä on odotettu! Kiitos kesäistä herkuista!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista