torstai 1. helmikuuta 2018

Amerikkalainen papupata (gluteeniton, vegaani, soijaton)



Jaan tämän ohjeen juuri sellaisena, kuin Mari-ystäväni sen  reseptikirjaani kirjoitti.
Harmi, etten voi jakaa myös hänen kaunista käsialaansa.

1 prk (n. 200g) kidneypapuja
1 prk  (500g) tomaattimurskaa
2 keskikokoista sipulia
2 isoa porkkanaa
1 vihreä paprika
1 kasvisliemikuutio (+ tarvittaessa suolaa)
1 tl jauhettua kuminaa
ripaus cayennepippuria
(½ dl vettä)
Kuullota sipulit pannulla öljyssä pehmeiksi

Lisää suikaloidut porkkanat ja paprika pannulle, anna hautua hetken.
Lisää kidneypavut, tomaattimurska ja liemikuutio. Keitä n. 10-15 min.
Lisää kumina, cayennepippuri ja suolaa maun mukaan.
Jos seos on paksua, lisää vähän vettä.
Maistuu parhaimmalta keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti