Kiitokset tästä ohjeesta kuuluvat Erjalle, jonka aamupalapöydässä saimme edelliskesänä näihin herkkuihin tutustua. Sen jälkeen meillekin muutti vohvelirauta.
Kauravohvelit (4 kpl)
n. 4 dl (tai vähän reilu) kauramaitoa
kuumennetaan kiehumispisteeseen.
Ota pois liedeltä ja sekoita joukkoon
hyppysellinen suolaa
2 1/2 dl puhdaskaurahiutaleita
(reilu) 1 rkl öljyä
1 luomukananmuna ja
1/2 dl reilu jauhoja, joihin olet sekoittanut 1 tl leivinjauhoja.
Paista vohveliraudalla.
Tarjoile esimerkiksi pekaanipähkinöiden, vaahdoksi vispatun kookoskerman ja vaahterasiirpin kera. Terveellisempi vaihtoehto on nautiskella vohvelit marjojen kanssa. Tai perheen :D.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti