Tämä helppo ja herkullinen ohje on pelastanut monta kertaa tarjoilut kiireessä tai yllätysvieraille. Uuni kannattaa laittaa päälle ensimmäisenä, koska piirakka valmistuu paistokuntoon noin vartissa.
Pohja:
2 dl perunahiutaleita (tai 1 pss Mummon mielihyvä perunahiutaleita tai 2 1/2 dl maidotonta perunamuusia)
2 dl gluteenittomia jauhoja
1 tl suolaa
1 dl öljyä
2 dl kylmää vettä
Sekoita ensin kuivat aineet, lisää öljy ja vesi, sekoita.
Täyte:
Haluamiasi kasviksia, kiireessä esim. wokki-vihannespussi.
Munamaito: 2 dl kaurakermaa, 2 luomumunaa, yrttisuolaa, paprikajauhetta, oreganoa.
Jos syöjät eivät ole maidottomia, päälle voi laittaa myös juustoraastetta kuten kuvassa, mutta piirakka on oikein hyvää ilmankin.
Jos syöjät eivät ole maidottomia, päälle voi laittaa myös juustoraastetta kuten kuvassa, mutta piirakka on oikein hyvää ilmankin.
Paista 200 C, 35-40min (hieman kauemmin, jos kasvikset olivat jäisiä) kunnes munamaito on hyytynyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti