perjantai 4. syyskuuta 2015

Herkkupannari

Tämä resepti on saatu rakkaalta siskoltani, joka puolestaan on saanut sen ystävältään. Kiitos siis Chaulle täyttävästä pannarista, joka sopii niin aamiaiseksi kuin jälkiruuaksikin.

2 banaania
2 kananmunaa (tai 2 rkl soijajauhoja, jos halutaan vegaani) – yhtä monta munaa kuin banaania
mantelijauhetta ja rouhittuja pähkinöitä
Kaakaonibsejä
Luomukookoslastuja
Kanelia, kaardemummaa, vaniljaa tms.

Paistetaan paksuiksi pannukakuiksi paistinpannulla esim. kookosöljyssä.

Jälkiruokapannariin voi laittaa päälle marjoja ja vatkattua kookoskermaa (pidä kookoskerma jääkaapissa niin se vispautuu vaahdoksi ja kestää  kylmässä hyvin seuraavaan päiväänkin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti